Om oss | www.xn--norrkpingelektriker-u6b.se

Om oss

Vilka är vi?


Vi är ett elfirma i Norrköping som har lång och bred erfarenhet som elektriker. Av oss får du alltid ett arbete som utförs med hög kompetens och professionalism med kunden i fokus.

 

Vi är din elektriker i Norrköping

Med basen i Norrköping kan vi hjälpa våra kunder runt om i Östergötland med elen. Våra tjänster riktar sig både till företagare och privatpersoner. Vi kan hjälpa till med det mesta som rör el och elsäkerhet. När vi åtar oss ett arbete har vi alltid kunden i fokus. Om kunden har speciella krav eller önskemål så rättar vi oss efter dem. Det kan gälla alltifrån hur en planlösning ska se ut till att utföra specifika tjänster inom el och elinstallation.

Erfarenhet och kompetens är grunden i vårt arbete

För att en yrkesman ska kunna kalla sig elektriker måste denne ha genomgått rätt utbildning och fått diverse certifikat och licenser för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete. Alla som arbetar hos oss är yrkesutbildade och erfarna elektriker. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet i branschen, kan vi ge våra kunder precis det de kan förvänta sig. Vi arbetar alltid mot en offert förutom om vi åker ut på jour då våra tjänster utförs direkt. Offerten ger dig som kund en trygghet och du kommer inte betala något förrän allt i offerten är utfört. Den är inte heller bindande, vilket innebär att du inte behöver anlita oss när vi har utfärdat en offert till dig.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)