Tjänster |

Tjänster

Tjänster

 

Om du behöver en elektriker i Norrköping finns vi här för dig. Du kan anlita oss för såväl stora som små projekt och vi ser till att du får en korrekt elinstallation som är säker och fackmannamässigt utförd.

 

Dessa tjänster erbjuder vi

Våra tjänster inkluderar de flesta uppdrag som kräver en elektriker. Du som kund kan därför anlita oss för ombyggnation, nybyggnation eller om du bara vill kontrollera elen i din befintliga bostad. Det finns inget projekt som är för stort eller för litet för oss. Vi åtar oss uppdrag i Norrköping med omnejd och har ofta samarbeten med olika byggfirmor i och omkring Norrköping för att kunna erbjuda kunderna ett bra utbud av tjänster. Vi kan exempelvis:

  • Dra om el eller installera ny.

Om du har köpt en bostad som har en bristande elinstallation är det behövligt att dra om elen så att den blir korrekt utförd. Anledningen till varför man behöver dra om elen kan vara för att den befintliga elinstallationen inte är utförd av en fackman eller att den installerade elen är gammal och inte anses vara lika säker med dagens mått mätt.

När det är dags för ombyggnation eller nybyggnation kan vi hjälpa dig att få en fackmannamässigt utförd elinstallation i den nya byggnaden. Beroende på hur planlösningen ska se ut och hur du vill ha uttagen och lysknapparna placerade, ser vi till att du får det precis så som du vill ha det.

 

  • Byta från ojordade till jordade eluttag.

Många vet inte om att det finns ojordade och jordade stickproppar och uttag och många kan inte heller se skillnad på dem. Äldre byggnader har ofta ojordade uttag och modern elektronik har ofta jordade stickproppar. Det innebär en risk då elfel kan uppstå och apparaterna i hemmet kan därmed bli strömförande. Vi kan byta från ojordat till jordat och hjälpa dig att säkra ditt hem.

 

  • Sätta upp nya eluttag och lysknappar.

Det kan verka enkelt att byta ut gamla eluttag och lysknappar om de befintliga har gått sönder, men det kan vara livsfarligt om du gör fel. Därför ska en elektriker göra det. Vi på 1EL erbjuder även lösningar inom installation för elbilsladdare samt solceller.

 

  • Göra kontroller av befintliga anläggningar.

Vi kontrollerar elen i befintliga anläggningar för att hjälpa kunderna få stenkoll på vad som finns i deras väggar. Det kan exempelvis ske i samband med ett bostadsköp när man vill besiktiga ett objekt som man vill köpa.

 

 

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)